Claessen Secretariële Diensten

Over Susan

susan claessen smallMijn naam is Susan Claessen. Nadat ik de opleiding directiesecretaresse met succes heb afgerond op het Schoevers College, ben ik nadat ik via het uitzendbureau bij diverse kleine bedrijven heb gewerkt als junior secretaresse bij de fiscalisten van Loeff Claeys Verbeke (huidig: Loyens & Loeff) aan de slag gegaan (2 jaar). Vervolgens heb ik een sabbatical opgenomen (5 maanden) en heb ik mijn grenzen opgezocht en verlegd in Australië. Bij terugkomst ben ik aan de slag gegaan als junior secretaresse op de Afdeling Mededinging & Overheid (6 jaar). Ik ben daarna werkzaam geweest als Management Assistent en heb ik ondersteuning verleend bij de start van de in-house opleiding van Loyens & Loeff, zogeheten “de Academy” (1 jaar). Vervolgens heb ik op de afdelingen Vastgoed (3 jaar) en Ondernemingsrecht (5 jaar) als senior secretaresse gewerkt.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van agenda- en telefoonbeheer, (digitaal) filen, archiveren, zelfstandige correspondentie intern/derden zowel per e-mail als per post, bewaken van deadlines en het zorgen voor follow-up en declaraties. De laatste paar jaren heb ik mijn kennis, vaardigheden en ervaring vergroot in de breedste zin van het woord als proactieve assistant van de Partner. Ik heb hem ondersteund bij de gehele procedure in dossiers waarbij er met diverse disciplines wordt gewerkt, ad hoc werkzaamheden tijdens de duur van het dossier door verlenen van assistentie aan de overige teamleden tot aan het organiseren van kleinere events (max. 60 personen) op locatie.


Ik ben leergierig, doe aan bootcampen en doe met regelmaat mee aan wijklopen c.q. hardloopwedstrijden (5 km) in mijn regio met als doel in 2017 de Mud Master te lopen.